DOODENGE TUKTUK RIT IN SRI LANKA (DEEL 1) | TIGERVITA #32Dag lieve mensen!! Daar is ie dan, mijn eerste Sri Lanka reisvlog! Ik heb ZOVEEL meegemaakt op deze reis dat dit nog maar Deel 1 is. Ik beklim rotsen, heb het mooiste uitzicht ever, eet scherpe curries, zit in overbevolkte bussen en treinen en nog veeeeel meer!!

Wij vinden het fantastisch als je je ABONNEERT op ons kanaal (gratissss)!

Wij zijn Elise Boers en Vita Boers, twee zusjes uit Amsterdam. We hebben van 2013 tot en met zomer 2016 in NYC gewoond, dus veel vlogs zijn opgenomen in NYC. Dit kanaal is een mix van fashion, beauty en lifestyle. Altijd MET EEN KNIPOOG!! Veel kijkplezier!

Vlog schema:

Dinsdag – vlog TIGERVITA
Donderdag – vlog TIGERELISE

Volg ons op Instagram:

@tigerelise
@tigervita
@blondetigers

Blog: www.blondetigers.com

source