SRI LANKA ALL ROUNDER 7 dager – 6 netter ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Denne private rundreisen er …


🗺SRI LANKA ALL ROUNDER🗺 7 dager – 6 netter
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Denne private rundreisen er som navnet tilsier en ALL ROUNDER. Den passer like godt sommer som vinter, den har noe for alle aldre og interesser og inkluderer alle de største severdighetene på Sri Lanka.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Her får du med deg vakre sørkysten, det majestetiske høylandet og en blanding av kultur -og naturopplevelser fra øst til vest.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det er supert å kombinere denne reisen med et opphold ved AT EASE BEACH HOTEL i Hikkaduwa. 🏖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Reiser du på sommeren (juni-august) passer det perfekt å avslutte rundreisen på Østkysten. De flotte strendene nær Trincomalee, eller mer uoppdagete Pasikudah/ Kalkudah, 2/ 3 timers kjøretur unna Dambulla.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉Denne rundreisen finner du i toppmenyen på nettsiden vår. Vil du ha en direktelink – Send meg en melding eller mail! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#lovesrilanka #reistilsrilanka #hikkaduwa #colombo #kandy #dambulla #ella #yalasafar #yala #weligama#srilanka #reiseinspirasjon #reiselyst #reiseblogger #travelgram #reiseblogg #nordmennpåreise #hikkaduwa #drømmeferie # reiseråd #strandliv #besteferien #hashtagsrilanka #Spreadtheloveforsrilanka #srilankatoday #travelsrilanka #norlankatravels #travelateaseSource